Pages

Wednesday, December 25, 2013

Oklanderlig Canvas tavla Metoder att öka värdet på ditt hem



Det finns många distinkta delar av ett hus som kräver canvas tavla . För bästa defensiva och vackra kvalitet , måste varje erkännas oberoende av varandra . Vi har förbättrat specifika måla ramar för att hjälpa dig att uppnå kunnig , pålitlig kommer till stånd för en del av kostnaden . för:
tavlor


Lounge rum . Här kan du praktiskt taget använda någon ram färg. I händelse av att den levande rom är öppen - ordna , kommer rök från matlagning ångor flytta till territoriet . Dessutom kommer rök från skorstenar fläckar avdelare . En ram med exceptionella nödduschar landar är bäst . Använd Semi Gloss eller låg Sheen akryl .

Brick arbete. Detta innefattar block , packade bort murverk , cement torg och obligationer framför av olika slag . Dessa ytor är normalt dammiga och jolleseglare. De är genomsläppliga och regelbundet fogar delas upp. För länge sedan målade ytor kan antyda kritning , där färg pulver faller av när du gnuggar den . Mögel och grön tillväxt utvecklas på yrkesskicklighet som är skuggad från solen och hålls torrt och isig . Denna fråga bör botas innan canvas tavla . Använda en låg Sheen eller Gloss , klimat säker , akrylfärg .

Metal Tak . Det finns ofta inga övertygande skäl för att betala för en ohanterlig ny topp helt enkelt i ljuset av det faktum att den gamla är avslöjande för dess ålder . Med rätt färg , kan du få det att se nytt . I spåren av behandling för rost , plocka slutför mest lämpliga för din omständighet . Utnyttja ett vattenbaserat , topp och struktur , akrylfärg .

Pergolor . Där barrträd , till exempel , Oregon utnyttjas , måste pergolor målas för försäkran . Hur som helst , oberoende av det faktum att timver är lövträ eller furu , förbättrar en färg avslutar sitt utseende . En låg Sheen eller Gloss , klimat säker , akrylfärg som utomordentligt definieras för timmer föreslås .

Gipsskivor . Grundmålade till - paint gipsskivor har två ytor , som omfattar papper och fogmassa . Båda måste fastställas med målet att din slutförande papper inte kommer att behållas i ytan och bli suddig . Utnyttja en akryl sealer för underull och en låg Sheen eller Flat , akrylfärg . Det finns inga onormala problem med re canvas tavla gipsskivor . Icke desto mindre måste öppningar och annan yta skador repareras och påfyllnings fast med avseende på nya gipsskivor .

Timber ( Rough - sågad) . Du kan måla hårda sågade trävaror och ändå hålla den grova effekter , men du måste göra lite extra ansträngning . På mitt hus , utnyttjade jag en 50 - 50 tvätt av en utomstående förberedelser och vatten akryl . Den punkt i torrt , de upphöjda fibrer daintily slipas av . Vid det laget jag utnyttjade ett preparat i full kvalitet snart efter slutför lager av ett klimat säker , akrylfärg .

Weather . Även virke som furu , Western Red Cedar och tuffa lövträd inte kräver försäkring av färg , blir träet en trist aska om de lämnas till klimatet . Använda en låg Sheen eller Gloss , klimat säker färg. Alla icke - robusta weather måste målas för försäkring mot komponenterna . Utanför avdelare talar i närheten av en tredjedel av de otäckta ytor i ditt hem , så ge sin säkerhet på grund tanke.

Windows ( Timber ) . För utanför medicin , se weather . För gamla bandfönster, föreslår vi i stället en High Gloss emalj . För inre medicin , har du beslutet av vattenbaserade och oljebaserade färgramar. Här är en ledtråd : akrylfärger är enklare att använda än oljebaserad , men på utsidan , de har en tendens att göra dubbel hängda fönster stick . Jag komma över detta genom att rengöra talkpuder på glidytorna .

Däck . Om inte trall blad är målade när de förändras inrättas , kommer ytan åldras och vrid aska . Den gråhet talar till åldrandet , som inte kommer att hålla färg för exceptionellt lång . Förutsatt att bladen är redan nu aska , sand - off ytan innan duk tavla . Förberedelser kommer att öka robusthet . Använda en färg som är unikt tänkte för trall .

No comments:

Post a Comment